WYROBY WĘDLINIARSKIE – peklowanie na mokro lub sucho,

wędzone tradycyjnie drewnem olchowym i bukowym

Pastrami wołowe 1 kg – 90 zł

Polędwica wieprzowa (wp) wędzona, parzona 1 kg – 50 zł

Polędwiczki wp wędzone, parzone lub nie 1 kg – 60 zł

Szynka wp wędzona, parzona 1 kg – 40 zł

Szynka wp pieczona 1 kg – 55 zł

Kiełbasa wędzona wp 1 kg – 40 zł

Boczek wędzony 1 kg – 30 zł

Boczek faszerowany 1 kg – 35 zł

Pasztet wieprzowy podrobowy 300 gr –10 zł

Salceson czarny 1 kg – 20 zł

Salceson biały 1 kg – 20 zł

Golonka w galarecie 1 kg – 35 zł

Kaszanka gryczano-jęczmienna 1 kg – 18 zł

Smalec wiejski 200 gr – 7 zł

ELEMENTY KULINARNE WOŁOWE z RAS HIGHLAND, AUBRAC

– dostępne w terminach po uboju (podajemy w aktualnościach )

Polędwica wołowa 1kg – 120zł

Wołowina zrazowa 1kg – 48zł

Wołowina gulasz 1kg – 45zł

Ligawa 1kg – 65zł

Stek wołowy z kością 1kg – 35 zł

Tusze i Półtusze owcze, jagnięce z RAS WRZOSÓWKA, SKUDDE

– dostępne w terminach po uboju (podajemy w aktualnościach )

Baranina kg tusza -25 zł

Jagniecina kg tusza 35 zł