WYROBY WĘDLINIARSKIE – peklowanie na mokro lub sucho,
wędzone tradycyjnie drewnem olchowym i bukowym
Pastrami wołowe 1 kg – 90 zł
Polędwica wieprzowa (wp) wędzona, parzona 1 kg – 50 zł
Polędwiczki wp wędzone, parzone lub nie 1 kg – 60 zł
Szynka wp wędzona, parzona 1 kg – 40 zł
Szynka wp pieczona 1 kg – 55 zł
Kiełbasa wędzona wp 1 kg – 40 zł
Boczek wędzony 1 kg – 30 zł
Boczek faszerowany 1 kg – 35 zł
Pasztet wieprzowy podrobowy 300 gr –10 zł
Salceson czarny 1 kg – 20 zł
Salceson biały 1 kg – 20 zł
Golonka w galarecie 1 kg – 35 zł
Kaszanka gryczano-jęczmienna 1 kg – 18 zł
Smalec wiejski 200 gr – 7 zł
ELEMENTY KULINARNE WOŁOWE z RAS HIGHLAND, AUBRAC
– dostępne w terminach po uboju (podajemy w aktualnościach )
Polędwica wołowa 1kg – 120zł
Wołowina zrazowa 1kg – 48zł
Wołowina gulasz 1kg – 45zł
Ligawa 1kg – 65zł
Stek wołowy z kością 1kg – 35 zł